Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει γίνει η νέα εκκαθάριση του φόρου - Η πρώτη δόση θα πληρωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου και η έκτη έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Κερδισμένους και χαμένους θα έχουν οι αλλαγές που θα έρθουν σε δόσεις το επόμενο διάστημα προς ψήφιση στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών μετά τον σάλο που ξέσπασε από την υπερφορολόγηση περίπου 600.000 ιδιοκτητών ακινήτων λόγω των λαθών που έγιναν στην επιβολή και στον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκυησίας Ακινήτων.
Στους ωφελειμένους σε σύγκριση με τα αρχικά εκκαθαριστικά "σοκ" αναμφισβήτητα περιλαμβάνονται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων εντός 4.000 οικισμών εκτός αντικειμενικού συστήματος, καθώς και το σύνολο των ιδιοκτητών ακινήτων στην Κεφαλλονιά.
Στους μεγάλους χαμένους παραμένουν όσοι έχουν κενά , μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, τα οποία, ακόμη και αν ισχύσει η έκπτωση 20%-30%, και πάλι θα φορολογηθούν αυστηρά καθώς τα τελευταία χρόνια με το "χαράτσι" ακινήτωνμέσω των  λογαριασμών της ΔΕΗ η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων δεν πλήρωνε ούτε ένα ευρώ φόρο.  .............
πηγή.το βήμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *