Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Με τροπολογία που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά χθες στην Βουλή  αντικαθίστανται με νέους όλοι οι προϊστάμενοι οργανικών μονάδων επιπέδου τμήματος, υποδιεύθυνσης και διεύθυνσης του ΥΠΟΙΚ οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί  με τι διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 55 του ν.4002/2011. Ξηλώνονται  δηλαδή όλοι οι σημερινοί προϊστάμενοι, υποδιευθυντές και διευθυντές Εφοριών, ΣΔΟΕ, Τελωνείων και Ελεγκτικών Κέντρων .κλπ .Με ταχύτατες διαδικασίες προωθούνται νέοι προϊστάμενοι, που θα έχουν ετήσια θητεία και θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.Παράλληλα, με διαδικασίες-εξπρές, χωρίς γραπτές εξετάσεις, θα γίνει η επιλογή των 2.335 φορο-ελεγκτών που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους.
Η Τροπολογία  μεταξύ άλλων αναφέρει :
*Με την ψήφιση και δημοσίευση του παρόντος νόμου λήγει η θητεία των προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου τμήματος, υποδιεύθυνσης και διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών ή αντίστοιχου επιπέδου άλλης ονομασίας οργανικών μονάδων του υπουργείου.
*Οι νέοι επικεφαλής του φοροεισπρακτικού και φοροελεγκτικού μηχανισμού θα τοποθετηθούν με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Η θητεία τους θα είναι ενός έτους που μπορεί να ανανεώνεται μέχρι δύο φορές.
 Στελέχη του ΥΠΟΙΚ ομιλούν για ρεβανσισμό και για μεθόδευση για να τοποθετηθούν  κομματικά  οι ημέτεροι.......
Δείτε την τροπολογία.
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/72fbdf4e-dd5e-4654-9168-0db00098a804 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *